Workshop IJssculpturen maken

Vanaf 25 p.p
Tijdsduur : 2.5 uur
Groepen: 10 - 500 Personen
Geheel vrijblijvend

Workshop IJssculpturen maken - Bedrijfsuitje Winter

IJskoude workshop perfect voor de teambuilding

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijssculpturen maken een gegarandeerd succes. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een door u gekozen (of door ons) thema de mooiste creaties. Het is een afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals communicatie, creativiteit (ontwerp) en planning. Daarom is dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Hoe ziet de workshop ijssculpturen maken er uit?

We starten met het klaarmaken van het ijs, waardoor er in het begin vooral grove werkzaamheden worden verricht. Vervolgens dient er een plan van aanpak te komen en een ontwerp te maken aan de hand van het thema. Ook hierin wordt al snel duidelijk wie welke rol heeft binnen de groep. Ben je een denker, doener, dromer of beslisser?
Is het ontwerp klaar? Dan is het tijd om het ontwerp uit te voeren en te starten met de creatie.

Goed overleg en een structurele plan van aanpak is nodig om tot een goed resultaat te kunnen komen. Na afloop van de activiteit is er een mogelijkheid om elkaars sculptuur te aanschouwen.

Prijsuitreiking

Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.

Programma

14:00 – Aankomst
14:30 – Instructie ijssculpturen
14:45 – Schetsen en Carven
16:30 – Jureren en prijsuitreiking

Tarieven Workshop IJssculpturen maken

10 Personen
€30,-
25 Personen
€27.50,-
50 Personen
€25,-
Header

OFFERTE AANVRAGEN