Winterspelen

Vanaf 15 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 2-100 Personen
Geheel vrijblijvend

Winterspelen - Bedrijfsuitje Winter

Ben je op zoek naar winterse uitjes die ongeacht het weer doorgaan? Zoek niet verder! Bij bedrijfsuitjewinter.nl dompel je jezelf onder in de gezelligheid van een Oostenrijkse après-ski sfeer, gewoon hier in Nederland. Ontdek ons schilderachtige skidorp en neem deel aan spannende en actieve winteractiviteiten! Deze ervaring is perfect voor de koude maanden. Onze winterse bedrijfsevenementen zijn perfect voor bedrijfsuitjes in de winter, familie-evenementen, vrijgezellenfeesten en allerlei andere groepsactiviteiten.

Na een hartelijk welkom in ons betoverende skidorp, waar je kunt genieten van een warme chocolademelk of Glühwein, begeleiden onze experts je naar de activiteitenlocatie. Hier krijg je uitleg over de verschillende spellen, waarna het jouw beurt is om de uitdaging aan te gaan. In teams strijden jullie in typische Oostenrijkse spellen. Word jij de winterkoning of -koningin en leid je jouw team naar de overwinning? Ontdek het tijdens onze winterse bedrijfsuitjes!

Winterse activiteiten

Elk jaar organiseren we de populaire winterse spellen, een ware traktatie in de wintermaanden. Kom samen met vrienden, familie of collega’s en neem deel aan een reeks uitdagende spellen. Tijdens deze momenten, vergezeld door een warme chocomel of glühwein, is er volop gelegenheid om gezellig bij te praten. Een gegarandeerd fantastische dag!

De spellen omvatten diverse traditionele Oostenrijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan biatlon schieten, een spannende combinatie van langlaufen en karabijnschieten. Of probeer het bierpul schuiven, waarbij je punten scoort door een bierpul over een lange tafel te schuiven. Maar let op: als je glas valt, scoor je geen punten!

Enkele van de spellen die je kunt verwachten bij bedrijfsuitjewinter.nl:

⦁ Biatlon schieten
⦁ Bierpul schuiven
⦁ Spijkers slaan
⦁ Langlaufwedstrijd
⦁ IJspegel vangen
⦁ Brandhout verzamelen

De dag wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking, geleid door een deskundige jury!

Ontdek het magische Winter Wonderland

Het Winter Wonderland is een unieke ervaring, perfect voor teambuilding. Geniet samen van heerlijke snacks en drankjes, maak gezellig een praatje en bereid je voor op de spellen. Na een korte uitleg worden jullie naar de activiteiten geleid. Werk in teams samen en streef ernaar om als winnaar bekroond te worden! Een leuke en gezellige activiteit die samenwerking, communicatie en vertrouwen binnen het team versterkt.

Ook voor werkgevers is een dagje in het Winter Wonderland zeer waardevol. Ontdek op een leuke manier de creatieve geesten, de stressbestendige werknemers en de echte teamspelers binnen je bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Winter Wonderland staat garant voor plezier, saamhorigheid en humor! Ervaar het zelf bij bedrijfsuitjewinter.nl! Geïnteresseerd in wat we te bieden hebben? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten van het winter bedrijfsuitje van 2023!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg Programma + Spelregels
Teams indelen
Start Wintergames
Prijsuitreiking
Eventueel Diner of een drankje

Tarieven Winterspelen

10 Personen
€22.50,-
25 Personen
€20,-
50 Personen
€17.50,-
80 Personen
€15,-
Header

OFFERTE AANVRAGEN