Winter Wonderland

Vanaf 22.50 p.p
Tijdsduur : 2.5 uur
Groepen: 20-500 Personen
Geheel vrijblijvend

Winter Wonderland - Bedrijfsuitje Winter

Winter Wonderland

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid gewoon hier in ons prachtig koude kikkerlandje. Waan je in een prachtig skidorp omringt door allerlei uitdagende Après-ski games. Wordt jij de nieuwe Après-ski koning/koningin? Na een warm ontvangst, vergezeld met een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen je mee naar de plek van bestemming, waar je wordt verdeeld in verschillende teams. Met deze teams ga je de strijd met aan. Kan jij samen met je team de Oostenrijkse uitdagingen aan?

Challenge yourself and your teammates!

  • Race tegen de andere teams op langlauf ski’s,
  • Sla zo snel mogelijk de spijker op de kop,
  • Vang jij de ijspegel?

Zijn jullie de echte kroegtijgers van het bedrijf? Bewijs het dan maar, door de meeste punten te halen met het bierpulschuiven. Het is koud buiten dus de haard moet snel aan! Wie heeft als eerste genoeg hout om een vuurtje te kunnen maken? De Après-ski games zijn een ideale combinatie van vertier, kennis en samenhorigheid.

Teambuilding met een hoog fun gehalte wat de onderlinge band met je collega’s versterkt, wat weer een extra toevoeging heeft op het werk! Leer je collega’s op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Een prachtige manier om je collega’s in een ander daglicht te zien tijdens de winterwonderland!

Programma

Ronde 1: Kick-off met teamvlag maken
Ronde 2: Liaan trekken
Ronde 3: XXL Jenga
Ronde 4: Katapult bouwen
Ronde 5: Waterrace of bamboetoren bouwen
Ronde 6: Breinbrekers en memory spel
Prijsuitreiking met een beker

Tarieven Winter Wonderland

10 Personen
€22.50,-
25 Personen
€17.50,-
50 Personen
€15,-
100 Personen
€12.50,-
Header

OFFERTE AANVRAGEN