Winterse activiteit

Een uitje in de winter organiseren? Buiten is het koud, het wordt sneller donker, misschien ligt er al sneeuw in de winter.

Ideaal voor een leuk winter uitje die  u kunt organiseren voor uw collega’s in de winter? Wij hebben de leukste en originele winterse uitjes workshops voor u. 

Vraag om de offerte

Top 4 Activiteiten

Powerkiten

Bent u op zoek naar een winterse uitdaging? Wilt u een lekker dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen of een van de andere locaties? Dan is Vliegeren/powerkiten de ultieme uitdaging!

Lees meer

Salsa Workshop

Een workshop salsa is een bijzondere ervaring geschikt voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Onze instructeurs leren u de basispasjes, zodat er gedanst kan worden op de exotische ritmes van de Zuid-Amerikaanse muziek!

Lees meer

Schilder puzzelen workshop

Tijdens een workshop schilder puzzelen maakt u gezellig met z’n allen een groot schilderij dat bestaat uit allemaal kleine schilderijen. Deze workshop is erg leuk om te doen en bevordert bovendien de teambuilding binnen een groep.

Lees meer

GPS tocht

Tijdens onze avontuurlijke GPS-tochten zult u zich nooit vervelen. De doelgroep van onze GPS tochten is erg divers. Erg leuk om te doen als personeelsfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of als familiedag.

Lees meer

Expeditie poolcirkel

Wij nemen u mee naar het poolgebied waar u met uw team moet zien te overleven tussen de hoge bergen, de gletsjers, koude grotten en rivieren! Niet alleen fysieke kracht is van belang, ook psychologie en strategie spelen een belangrijke rol.

Lees meer

Workshop Cocktail shaken

Zin in een lekkere cocktail om de winterse kou voor te blijven? Dan is het winterse cocktail shake wat voor u! Stap in de huid van een echte barman of barvrouw en maak uw eigen winterse cocktail!

Lees meer

Lees meer

Pokerworkshop

Het pokertoernooi is een heel leuke manier om de teambuilding binnen uw groep te stimuleren. Ons plezier staat voorop, maar het blijft natuurlijk wel competitief. Wie zet er het best zijn pokerface op?

Lees meer

Op locatie
In samenwerking met strandpaviljoens en gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze!
Ervaren instructeurs
Instructeurs met afgeronde sportopleiding (HALO) en jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve activiteiten.
Toegankelijk
De evenementen zijn toegankelijk voor iedereen:
jong en oud, sportief of recreatief!
Uw eigen locatie

Zelf een toffe locatie ?

Heeft u zelf een leuke locatie of wilt u een activiteit bij uw eigen bedrijf?

GEEN TIJD? DRUK?

Laat het Flitzteam u assisteren in al
het (uitzoek) werk: adviseren coördineren,
plannen en regelen!

Bel ons: 06–47 03 71 10 of bel mij: 

Wilt u niks missen?

Blijf op de hoogte van al onze acties via onderstaand formulier.